VRSTE VLASI: UMJETNA VLAKNA I PRAVA KOSA

Prilikom odabira perike u obzir treba uzeti zahtjevnost održavanja kao i individualne okolnosti u svakodnevnom životu. Što su vlasi dulje to je više vremena potrebno za održavanje, a vrlo je bitno i od kojeg je materijala perika izrađena. Perike se rade od prave i umjetne kose.

U usporedbi s umjetnim vlaknima, prava kosa zahtijeva više prilagođavanja i održavanja stoga se vlasulje s umjetnom kosom preporučuju kod kratkotrajnog korištenja zamjenske kose kod kemoterapije, pogotovo što je zahvaljujući modernoj tehnologiji umjetnu kosu gotovo nemoguće razlikovati od prirodnih vlasi. Naravno, vlasulje od prave kose su također odlična alternativa kod kratkoročne potrebe za zamjenskom kosom. Ako se dobro njeguju, one su posebna kategorija i stoga mogu zadovoljiti individualne emocionalne potrebe. Kod obje vrste vlasi (prave kose ili umjetnih vlakana) moguće je vršiti individualne prilagodbe i skraćivanja. 

 

UMJETNA VLAKNA – BELLE MADAME HAIR COLLECTION

Dening Hair perike od umjetne kose izrađene su od kvalitetnih umjetnih vlakana i zahvaljujući modernoj tehnologiji gotovo ih je nemoguće razlikovati od prave kose. 

Glavna prednost vlasulja od umjetnih vlakana jest njihovo relativno nezahtjevno održavanje, a stil frizure i struktura kose (kovrčava, ravna itd.) ostaju sačuvani nakon svakog pranja pa nije potrebno trošiti vrijeme na uređivanje frizure. Osim toga kod vlasulja od umjetnih vlakana klijenti na raspolaganju imaju vrlo velik izbor frizura i boje kose.

Kako bi perika dugoročno sačuvala svoj oblik i svilenkasti sjaj iznimno je važno pravilno je njegovati proizvodima za njegu Belle Madame Special Care Series. Detaljne upute za njegu umjetnih vlasi pomoći će Vam prilikom održavanja.

 

PREDNOSTI VLASULJA OD UMJETNIH VLAKANA U KRATKIM CRTAMA:

Jednostavno održavanje

Spremne za nošenje: perike su prethodno ošišane i oblikovane

Vrlo velik izbor frizura i boja

Bez trošenja vremena na oblikovanje frizure poslije svakog pranja

Niske cijene

PAŽNJA! Umjetna kosa ne podnosi toplinu stoga treba izbjegavati bilo kakvo izlaganje toplini. Obratite pažnju kod otvaranja pećnice i izbjegavajte kontakt s vodenom parom kod ključale vode. Ne koristite sušilo za kosu niti uređaje za kovrčanje kose. 

 

PRAVA KOSA – BELLE MADAME NATURAL HAIR LINE

Vlasulje od prave kose izgledaju potpuno prirodno i ako se dobro održavaju spadaju u posebnu kategoriju kvalitete i stoga mogu zadovoljiti individualne emocionalne potrebe većine žena. Međutim, u usporedbi s umjetnim vlasima, prava kosa zahtijeva više prilagođavanja i održavanja.

 

PREDNOSTI PRAVE KOSE U KRATKIM CRTAMA:

Ekskluzivan, vrlo prirodan izgled

Kosa se može individualno oblikovati uređajima za kovrčanje kose ili sušilom za kosu

Kosa se može bojati

Redovitim održavanjem proizvodima za njegu BELLE MADAME koji su posebno prilagođeni potrebama kemijski tretirane prave kose, vlasulje od prave kose zadržavaju svoj oblik, sjaj i prirodnu čvrstoću. Detaljne upute za njegu prave kose pomoći će Vam kod održavanja.