Kosa je simbol individualnosti, ljepote i ponosa svake dame, a ujedno je i najmoćniji atribut koji upotpunjuje svakodnevni izgled. Jeste li ikada poželjeli dužu kosu, bogatiji volumen ili jednostavno promjenu frizure koja odiše elegancijom? Sve je to sada moguće bez da čekate mjesecima ili godinama da vam kosa naraste. 

Evo nekoliko razloga zašto obožavamo ekstenzije:

  1. Trenutačna duljina i volumen – ekstenzije za kosu omogućuju trenutno dodavanje duljine i volumena vašoj kosi. Ovo može olakšati puno toga ženama s tankom kosom ili ženama koje se bore da im kosa naraste preko određene duljine.
  1. Raznovrsnost – s ekstenzijama za kosu možete mijenjati svoju frizuru onoliko često koliko želite bez dugotrajne obveze. Možete eksperimentirati s različitim duljinama, teksturama i bojama bez oštećenja vaše prirodne kose.
  1. Nisko održavanje – mnoge vrste proširenja zahtijevaju minimalno održavanje, što ih čini savršenim izborom za one koji imaju zauzet raspored. Svoj glamurozni izgled možete održati uz malo truda.
  1. Povećanje samopouzdanja – ekstenzije za kosu mogu značajno poboljšati vaš izgled, što dovodi do povećanja samopoštovanja. Mogu dati punoću tankoj kosi, produžiti kratkoj kosi, pa čak i omogućiti vam eksperimentiranje s bojom bez upotrebe jakih kemijskih boja na vašoj prirodnoj kosi.
  1. Prekrivanje – ekstenzije su izvrstan način za prikrivanje loše frizure, a pomažu i u prijelaznoj fazi rasta kose. Također, mogu zaštititi vašu prirodnu kosu od oštećenja okoliša kada se koriste kao zaštitna frizura.

Otkrijte svijet mogućnosti s našom raznolikom ponudom ekstenzija za kosu

Naša široka i ekskluzivna ponuda ekstenzija za kosu pruža vam mogućnost da transformirate svoj izgled na bezbroj načina. Uz tri različita tipa ekstenzija za kosu, pružamo vam priliku da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem stilu i potrebama:

Naša linija Easy ekstenzija za kosu od prave kose savršena je za one koji traže brza i jednostavna rješenja. Ove ekstenzije se lako pričvršćuju za kosu pomoću clip-in-hair sustava omogućavajući vam brzu transformaciju bez obzira na vašu rutinu.

Za one koji traže dugotrajnije rješenje, tu su naše Keratin-bond ekstenzije. Ovi pramenovi kose su spojeni s keratinskim vezama, koje se omekšavaju toplinom i modeliraju u vašu vlastitu kosu. Zahvaljujući obliku ravnog vrha, ove ekstenzije omogućavaju brz rad i lako se odvajaju za tehnike finog uvijanja.

Na kraju, tu su i naše Tape-in ekstenzije. Ove ekstenzije se sastoje od pramenova kose u PU nosaču s ljepljivim trakama, a karakterizira ih iznimno jednostavno rukovanje. Vaša se kosa zalijepi između dva Tape-in nastavka bez potrebe za dodatnim zagrijavanjem. Osim toga, ljepljive trake su zamjenjive, što znači da se pramenovi mogu koristiti više puta.

Ljubav prema ekstenzijama za kosu proizlazi iz beskrajnih mogućnosti koje nude i transformativne moći koju posjeduju. Naša kolekcija ekstenzija za kosu pruža vam mogućnost da preoblikujete svoj izgled i izrazite svoju jedinstvenost, sve bez oštećenja ili stresa za vašu prirodnu kosu. Prepustite se ljepoti i eleganciji koje vam donose naše ekstenzije – jer vi to zaslužujete.