Svjesni smo kako kupovina perike i nije baš svakodnevna pojava. Rijetko čujemo da će neka od naših prijateljica reći: „Idem u shopping, baš bi mi dobro došla nova perika!“ Nažalost, perike su u našim podnebljima okarakterizirane kao nužno zlo, ortopedsko pomagalo koje se nosi kako bi se prekrile nuspojave kemoterapije ili nekih bolesti. Ako i spadate u tu skupinu, nemojte na gubitak kose gledati tragično. Priča o snazi u Samsonovoj kosi samo je alegorija. Nemojte dopustiti da gubitkom kose izgubite snagu duha. Vi ste još uvijek sve ono što ste bili i prije zloćudne bolesti: divne i neponovljive jedinke. Stoga gledajte na nošenje perike kao o prilici da zablistate u novom svjetlu, promijenite imidž, pomladite se i budete kreativni. Ipak, sve je više i onih koji ulaze u našu trgovinu kako bi kupili periku zato što je žele imati u ormaru. Gledaju na nju kao na modni dodatak koji jedva čekaju prošetati. Užitak je vidjeti kako pomno biraju svoj novi look, osvježenja i zadovoljstvo na njihovim licima i samopouzdanje kojim zrače dok s novom perikom izlaze na ulicu.

No, bez obzira iz kojih razloga trebate periku, uobičajena je praksa da imate mnogo neodgovorenih pitanja u glavi o vrstama, obliku, održavanju, cijeni perika, sve dok jedna od quince perika savršeno ne sjedne na vašu glavu. Tada sve nedoumice nestaju i počinje užitak. Novi proizvod u kojem ćete sigurno uživati su i jedinstvene quince perike od prave kose i umjetnih vlakana. Ovaj mix sastava novost je u našoj ponudi, te dolazi u nekoliko nijansi, oblika i dužina. Prilikom odabira perike ili ekstenzija kose važno je uzeti u obzir sve detalje, jer postoje i prednosti i nedostaci za svaku vrstu vlakana.  Stoga ova jedinstvena kombinacija prave kose i umjetnih vlakana sadrži najbolje odlike, a nijedan nedostatak od obje vrste. Sintetička vlakna imaju svojih prednosti, od cijene do održavanja, njihov je stil unaprijed oblikovan. Oblik se ne može mijenjati ni uz pomoć vode, a rijetka su ona sintetička vlakna koja mogu biti stilizirana toplinom, odnosno uvijanjem ili peglanjem, dok ih je većina otporna na toplinu od 180 °C. Takve se perike ne mogu bojati.

Postoje različite vrste sintetičkih vlakana kose, kao što su akril, poliester, polivinil klorid (PVC) i dr. Sva sintetička vlakna nisu jednako kvalitetna. Lako možete vidjeti razliku u vlaknima više kvalitete po količini sjaja u njima. Vlakna niže kvalitete izgledaju sjajnije i izgledaju manje prirodno, te su poprilično kruta dok se krećete. S druge pak strane perike od ljudske kose mogu se, baš kao i vaša prirodna kosa, prati, bojati, šišati i toplinski tretirati. Kvalitetna ljudska kosa će trajati dulje od sintetičkih vlakana. S perikom od prave kose možete često mijenjati styling, a ona će uvijek imati prirodan izgled. Ljudska je kosa iznimno mekana, sjajna i njena se lepršavost ne može lako kopirati sintetičkom kosom. Ipak, perike od prave kose daleko su skuplje i održavanje je zahtjevnije. Baš kao i prirodna kosa, ljudska kosa će reagirati na vremenske uvjete, pa će se nerijetko kovrčati ili ravnati i gubiti volumen. Stoga su nove quince perike nastale miješanjem prave kose i umjetnih vlakana trajno rješenje svih problema.

Ovom ćete kombinacijom vlakana dobiti periku visokokvalitetnog prirodnog izgleda, koja će biti fleksibilnija za oblikovanje, izdržljivija, jednostavnija za održavanje i jeftinija. Nove linije pomiješane kose rezultirale su quince perikama koje imaju mekoću, sjaj, lakoću stiliziranja prave kose, te izdržljivost oblika u dugotrajnost boje sintetičkih vlakana. Najbolje od oba svijeta vlakana od sada je dostupno i vama! Dođite i zaljubite se novu quince kolekciju perika od miješanih vlakana!