Od samog početka 1993. godine do danas, Quince trgovine predano su radile kako bi postale vodeće odredište za najkvalitetnije perike, umetke i produžetke najpoznatijih svjetskih kreatora. Proslavili smo 30 godina uspješnog poslovanja, što je uspjeh na koji smo izuzetno ponosni, ali i jasna potvrda našeg predanog rada u pružanju vrhunske usluge i kvalitetnih proizvoda.

Kako smo obogatili ponudu posljednjih 30 godina?

S trideset godina iskustva, možemo se pohvaliti svojom predanošću prema kvaliteti, kontinuiranom razvoju i inovacijama. U našoj bogatoj ponudi za žene, muškarce i djecu možete pronaći perike visoke kvalitete modernog ili klasičnog izgleda, umetke atraktivnog izgleda koji obogaćuju vašu frizuru te produžetke koji vašoj kosi daju potpuno novi, izuzetan izgled. U našoj trgovini perikama, umetcima i produžecima za kosu, dostupni su proizvodi u svim nijansama i kombinacijama boja kako bi kupci mogli odabrati proizvod koji najbolje odgovara njihovom ukusu. Također, u ponudi imamo i pokrivala i marame za glavu te proizvode za njegu kose koji će vašim perikama uvijek osigurati najbolji izgled.

Kako smo postali dostupni diljem Hrvatske?

Posljednjih 30 godina smo se širili diljem Hrvatske zahvaljujući širokoj mreži distributera uz pomoć kojih su Quince perike postale dostupne svima: onima koji se suočavaju s gubitkom kose zbog zdravstvenih problema, ali i onima koji jednostavno žele osvježiti svoj izgled. Ovim putem želimo izraziti duboku zahvalnost za podršku i predanost koju naši partneri pružaju našim kupcima. Njihova brza dostava i visoka kvaliteta usluge pomaže nam da ostvarimo našu širu viziju i misiju.

Kako smo postali jamstvo sigurnosti i kvalitete proizvoda?

Važno je napomenuti kako posjedujemo CE certifikat što znači da su svi naši proizvodi kategorizirani kao medicinska pomagala prema direktivi Europske Unije 93/42/EEC. Certifikacija CE podliježe strogim zahtjevima u pogledu materijala i proizvodnje što jamči da su svi proizvodi odgovarajući i sigurni za krajnje korisnike.

Kako pružamo podršku našim kupcima u teškim trenucima?

Iako dio kupaca posjećuje salon kako bi osvježili svoj stil i promijenili izgled, većina kupaca dolazi zbog raznih zdravstvenih problema, uključujući hormonalni disbalans, alopeciju ili gubitak kose zbog liječenja teških bolesti kemoterapijama. Djelatnici naše trgovine posvećeni su pružanju kvalitetne podrške našim klijenticama i klijentima koji se suočavaju s bolestima i gubitkom kose.

Quince trgovine već 30 godina imaju sklopljen ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO), što znači da pacijenti mogu dobiti periku preko HZZO-a uz odgovarajuću dozvolu liječnika. Na raspolaganju je 12 modela perika koje su posve sufinancirane od strane HZZO-a, ali Quince trgovine također nude širok izbor drugih perika dostupnih uz manju ili veću nadoplatu, ovisno o dužini i stilu perike.

Vaše zadovoljstvo nam je uvijek na prvom mjestu,
a naš cilj je da se osjećate sigurno i lijepo s našim proizvodima.

Ova trideseta obljetnica je velika prekretnica u poslovanju naše tvrtke. Ona nije samo proslava dugogodišnjeg uspjeha, nego i potvrda predanosti i kvalitete našim kupcima i partnerima. Quince perike nastavit će raditi na novim uspjesima u godinama koje slijede kako bismo i dalje ostali sinonim za kvalitetu i izvrsnost u ovoj industriji.