Quince perike, umeci i produžeci, rezultat su predanog rada najpoznatijih svjetskih kreatora.  Neovisno o tome želite li moderan ili klasičan izgled, svi su Quince proizvodi kvalitetni, atraktivni i licencirani certifikatom Svjetske zdravstvene organizacije. Perike se izrađuju na dva načina, strojno i ručno. Kod strojne izrade,  stroj uvezuje u kapu vlakno kose. Ručna izrada podrazumijeva ručno uvezivanje vlakno kose u kapu. Najviše se izrađuju perike od INDO HAIR (indijske kose) i EUROPSKE KOSE. O temeljnim razlikama između strojno i ručno izrađenih perika pročitajte u nastavku. 

Perike strojne izrade

Kao što im naziv sugerira, strojno izrađene perike su izrađene pomoću strojeva. Izrađuju se tkanjem kose u potke – kose koje su na jednom kraju isprepletene u dugačku traku, a mogu se prišiti u redovima na mrežastu podlogu. Kvaliteta umjetnih vlakana omogućava mekoću, a prednost im je umjerena cijena te lako održavanje. Zbog fenomenalnog volumena, kosa izgleda prirodno i odlično. 

Kada kupujete strojno izrađene perike, razmišljajte o vrsti kose. Ako trebate periku za jednokratno nošenje, umjetna strojno izrađena perika može biti prikladna opcija. 

Prednosti strojno izrađenih perika su mnogostruke.

Financijski su prihvatljive jer su strojno izrađene u velikim količinama.
Vrlo su izdržljive i pravilnom njegom i skladištenjem možete dodatno produžiti život svojih perika.

– Odličan su izbor za početnike.
Realan izgled kose zbog prirodnih nijansi i tekstura.
Udobnost koju pružaju strojno napravljene perike omogućuje lako stavljanje i skidanje.
Vrhunski volumen strojno izrađene perike.
Oblikovanje perike vrlo je jednostavno! 

Perike ručne izrade

Ručno izrađene perike uključuju vezanje čvorova na monofilamentu za kosu s mrežom ili ručno. Ovaj način izrade perika osigurava da perike izgledaju prirodnije. Ručno izrađene perike mnogo su lakše od strojno napravljenih perika te imaju meku kapicu na bazi čipke – monofilament.  

Svaka se ljudska vlas ručno ušije se u medicinsku mrežicu, a taj proces može trajati do mjesec dana. Upravo to stvara nevjerojatno prirodan izgled i omogućuje neograničenu stilsku svestranost. Ručno izrađene perike skuplje su od strojno izrađenih perika, ali su i kvalitetnije i dugotrajnije.  

Prednosti ručno izrađenih perika.


– Lagane su i udobne, što ih čini odličnim izborom. 

– Prirodna pokretljivost kose. 

– Udobnost zbog mekane i pripijene konstrukcije kape.

– Vlasište prirodnog izgleda što olakšava razdvajanje kose.

– Prilagodljivost vašoj glavi zbog minimalne količine šavova.
Dugotrajnost i kvaliteta! 

 

Nošenje perika ručne i strojne izrade imaju određene prednosti poput udobnosti, volumena izdržljivosti. Međutim, perika koju ćete odabrati ovisi samo o Vašim željama i potrebama. U svakom trenutku, ljubazno osoblje Quince trgovine Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Javite nam se ili nas posjetite u našoj trgovini na adresi Nova Ves 7!