Pravi izbor perike može postići da se osjećate samopouzdano i prekrasno, ili u potpunosti promijeniti vaš stil. Ali da bi se to sve postiglo, uz savršenu Quince periku trebat će vam i savršeni dodaci. Neki od njih namijenjeni su dugotrajnosti perike, neki udobnosti i prianjanju, a neki tome da postignete savršen stil. Svima im je zajedničko da su must-have za svakog tko se odluči na nošenje perika i postizanje prekrasnog izgleda.

Stalak za periku

Perika neće vječno biti na vašoj glavi, a dok nije, najbolje mjesto za nju su stiropor glava ili stalak za perike. Čuvanje perike na ovaj način osigurat će da perika zadržava svoj oblik što je duže moguće i da ne dolazi do nepotrebnog zaplitanja pramenova. Također, stalak za periku može poslužiti i za lakše stiliziranje, a kao još jedna nadopuna za perike, naročito za stiliziranje, može poslužiti i stiropor glava. Na stalku će se perika i sušiti nakon pranja s našim sljedećim must-have dodatkom.

Šampon i regenerator

Kako bi vaša perika što duže trajala i zadržala sjaj i postojan izgled, potrebno ju je redovito prati koristeći šampon i regenerator koji su posebno namijenjeni za korištenje s perikama. Perike perite temeljito, ali nježno i obavezno koristeći mlaku vodu.

Važno je napomenuti kako postoje posebni proizvodi za perike od prave kose, a posebni za perike s umjetnim vlaknima, a i jedno i drugo možete pronaći u našoj ponudi. Provjerite BELLE MADAME šampone i BELLE MADAME regeneratore i otkrijte idealan način brige za vašu Quince periku.

Češalj sa širokim zubima

Kako bi što lakše stilizirali periku, neophodan alat je češalj sa širokim zubima. Ovaj dodatak učinit će se raščešljavanje čvorova lakim zadatkom pri pravilnom korištenju, a neće oštetiti vlakna vaše perike.

Sprejevi

Sprejevi također spadaju u kategoriju dodataka za savršeno stiliziranje, ali potrebno je pripaziti da se ne napravi greška korištenja standardnih sprejeva za kosu kad želite stilizirati vašu periku. U tu svrhu upotrijebite specijalizirane sprejeve poput Spreja za kosu BELLE MADAME iz naše ponude i osigurajte si idealan sjaj i mekoću.