Perike vrhunske kvalitete po povoljnim cijenama u Zagrebu dostupne su vam i u našoj trgovini.

Perike postaju sve popularniji način za brzu promjenu izgleda i dopuštaju nam da se poigramo s raznim stilovima i bojama koji mogu biti u potpunosti različiti od naše prirodne kose. Vaša frizura može učas izgledati kao da ste upravo bili u salonu, a sve što ste zapravo napravili jest to da ste stavili periku. Ako je razlog zašto nosite periku zdravstveni, njezin prirodan izgled Vam jamči da će Vaša ljepota ostati nenarušena jer se kvalitetna vlasulja više uopće ne razlikuje od prirodne kose.

Perike se rade ili od prirodne kose ili od sintetičkih vlakana, a zahvaljujući odličnim standardima proizvodnje i modernoj tehnologiji izrade obje vrste izgledaju potpuno prirodno i njihova pristupačna cijena je također razlog zašto ih koristi sve više žena i muškaraca kada žele imati novi imidž. Prednost im je svakako i to što za promjenu ne trebamo usluge frizerskog salona već novi izgled u tren oka dobivamo u privatnosti svog doma, a za čas se vraćamo i svom standardnom izgledu. Poigravanje s više stilova i imidža tako je danas postalo vrlo jednostavno i po povoljnim cijenama bez velikih troškova.

Zagreb je grad u kojem možete bez problema pronaći periku koja će Vam najviše odgovarati pa se tako u našem dućanu nudi kolekcija raznih modela perika od prave kose i od sintetičkih vlakana (a obje vrste izgledaju jednako prirodno) po vrlo pristupačnim cijenama. Sve perike su vrhunske kvalitete i univerzalne veličine, a koliko koštaju prvenstveno ovisi o načinu izrade i bazi perike, tj. izrađuje li se ručno, strojno ili kombinacijom tih metoda te kakva je kapa perike na koju se vežu vlasi. Cijena također ovisi i o materijalu, gustoći i duljini vlasi no za sve proizvode u našoj ponudi vrijedi to da imaju povoljne cijene, a ujedno su i visokokvalitetni. Boje i nijanse perika dolaze u jako širokom rasponu pa će svatko pronaći onu koja mu najviše odgovara, a perike napravljene od prirodne kose mogu se naknadno bojati pa im možete dati novi izgled.

Ako se odlučite na periku napravljenu od prirodne kose, onda je možete fenirati i mijenjati joj oblik i izgled uređajem za kovrčanje kose te je naknadno i bojati ako Vam dosadi originalna boja. Ako ste pak kupili periku napravljenu od umjetnih vlakana, možete je odmah nositi bez prethodnog uređivanja i ne morate je oblikovati poslije pranja no kod ovakve vlasulje morate imati na umu da umjetna kosa ne podnosi toplinu pa svakako treba izbjegavati izlaganje vlasi toplini. Cijena perika od sintetičkih vlasi nešto je niža od onih napravljenih or prirodne kose no za koju god se vrstu odlučili, u našoj ponudi ćete pronaći perike vrhunske kvalitete, a slobodno nas upitajte za savjet ili bilo koju informaciju vezano za odabir i održavanje.

Bez obzira na cijenu perike, kod odabira vodite računa da se osjećate ugodno kad je nosite budući da je to Vaša nova frizura s kojom se trebate osjećati lijepo i moderno makar je nosili samo povremeno. Kako naša trgovina u Zagrebu ima širok izbor perika dajte si dovoljno vremena da odaberete onu ili nekoliko njih s kojima ćete biti najzadovoljniji i koje ćete nositi s osmijehom na licu. Ako se osjećate ugodno u svojoj koži (i pod svojom perikom, dodali bismo) Vaša ljepota zasjat će u punom sjaju.