Perike koje izgledaju i djeluju prirodno nije uvijek lako pronaći, ali ako imate najbolje značajke, možete dobiti potpuno prirodan stil koji je savršen za vas. Stoga smo napravili popis najboljih Quince perika koje možete pronaći kako biste pronašli idealan izbor za sebe!

Aida Medium

Teško možete pogriješiti s ovim klasičnim izgledom sa šiškama prebačenim na stranu uz srednju dužinu straga. Aida stiže iz naše Master Styles kolekcije, dizajnirane po izuzetno visokim standardima uz vješto miješanje boja što rezultira najprirodnijom bojom.

Elektra RH

Za dugu, prirodno plavu kosu teško da ima boljeg izbora od Elektra RH perike od prave kose. Vlasi su ručno vezane na monofilament što dodatno pridonosi prirodnom izgledu, baš kao i Super-Front koji omogućuje stiliziranje bez vidljivog ruba perike.

Giselle RH

Za malo razigraniji izgled, tu je Giselle RH perika od prave kose. Ova zanosna, duga frizura s razdjeljkom sa strane izgledat će maksimalno prirodno zbog vještog prelijevanja boja, Super-Front tehnologije i monofilamentne mrežice.

The Wave

Iz Platinum kolekcije stiže nam jedan od najboljih izbora za ljubitelje valovitog stila – The Wave. Platinum kolekciju karakterizira kombinacija visokokvalitetne ljudske kose i visokotehnoloških sintetičkih vlakana otpornih na toplinu. Time se dobiva kosa posebno mekanog i prirodnog izgleda s najboljim svojstvima za jednostavnu njegu.

Zita RH

Konačno, za ljubitelje nešto kraćih stilova frizura, idealan izbor svakako je Zita RH. Kratki ženstveni kroj koji je duži sa strana u kombinaciji s kratko ošišanim slojevitim leđnim dijelom. Ovu periku od prave kose odlikuje visoka kvaliteta izrade i čipka sprijeda za nevidljivu liniju kose.

U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete i brojne druge visokokvalitetne modele Quince perika uz koje možete postići savršen prirodan izgled. A za sve savjete uvijek su Vam na raspolaganju naši stručni djelatnici.