Osim što je najkraći mjesec u godini, veljača ima brojne posebnosti što je izdvaja od drugih razdoblja u godini. U narodu se ona naziva “veljača – prevrtača “, upravo zbog naglih promjena u vremenskim uvjetima. Osim toga, mnogi veljaču nazivaju “ženskim” mjesecom, jer, osim što je jedini mjesec ženskog roda, tijekom ovog mjeseca obilježavaju se ženama neki od omiljenih blagdana – Valentinovo i fašnik. 

Da Hrvati vole zabavu nije nikakva novost, ali jedan od najpopularnijih oblika slavlja postale su upravo maškare. Tijekom godina, zabave pod maskama dobile su veilki broj naziva – poklade, fašnik i karneval samo su neki od njih. Neovisno o nazivu, svi imaju isti cilj – odlično se zabavati pod najkreativnijim maskama. Svi mi ponekad poželimo biti netko drugi, ili samo izgledati drugačije, a maškare su dan posvećen upravo tome. Zato su karnevali kroz povijest postali neizostavan način zabave i dio gotovo svake kulture. 

Maškare su dan kada nikako ne vrijedi ono pravilo “manje je više”, već su odlična prilika da pokažete svoju maštovitost i izdvojite se najboljom maskom. Ako želite postići što kreativniji i bolji izgled za ovogodišnji fašnik, perika je vaš neizostavan dio outfita. Kosa je jedan of fizičkih atributa čijim mijenjanjem možemo transformirati čitav izgled. Ako ste se pitali kako biste izgledali s određenom frizurom – fašnik je idealno vrijeme da saznate!

U “Quince perike” očekuje vas bogata ponuda perika koja donosi po nešto za svačiji ukus. Bilo da je vaša želja na jedan dan postati platinum plavuša, ili saznati kako bi vam pristajale lude kovrče – Quince perike nudi rješenje za vas! Ove godine se izdvojite iz mase na karnevalu sa najuvjerljivijom maskom.

Bilo da želite promjeniti svoj izgled na samo jedan dan – ili ste u potrazi za perikama uz koje ćete svakog dana izgledati odlično, Quince perike su vaše odredište. Dugogodišnje prisustvo na tržištu razlog je zašto smo upravo mi odabir tolikog broja žena. Posjetite nas i izaberite najbolji izgled za sebe!