Dragi naši, ovog mjeseca u ponudi Quince perika čekaju Vas brojni uzbudljivi noviteti.

Naša bogata ponuda perika sad je bogatija za razne modele perika od umjetnog vlakna ručne izrade. Riječ je o perikama na monofilament podlozi, a ako se pitate što je to, riječ je o finoj medicinskoj gazi na koju se ručno vežu vlasi te se na taj način imitira prirodan rast kose.

S obzirom na to da je riječ o medicinskoj gazi, ove perike su izrazito prozračne i udobne za nošenje, a imaju i druge prednosti. S obzirom na to da je gaza izrazito fina te se vidi i dio skalpa postiže se izrazito prirodan izgled. Ručno vezanje perike dopušta slobodnije kretanje kose i dodatno doprinosi prirodnoj estetici.

U našoj novoj ponudi pronaći će se ponešto za svakoga. Modeli Anouk, Dora i Sina idealni su za ljubiteljice kratke kose, model Babette je idealna bob frizura za sve prilike, a Jette, Scarlett i Sonata dat će Vašoj kosi otmjen stil. Perike ujedno dolaze u atraktivnim bojama te uistinu možete pronaći sve što tražite od nove frizure u našim novim modelima.

Još jedan novitet u našoj ponudi ovog lipnja su novi modeli umetaka od prave kose. Riječ je o idealnim proizvodima za sve brinete i plavuše koje žele postići bujan izgled kose neovisno o tome kakva je njihova prirodna kosa.

Zablistajte uz nove Quince proizvode i posjetite nas za više savjeta kako bi pronašli idealan proizvod za sebe.

Galerija noviteta: