Drage naše, za Vas uvijek idemo u korak s trendovima i brinemo se da u našoj ponudi uvijek nađete najnovije stilove i perike. Pogledajte nove Quince perike u našoj ponudi za 2022.

DORA MONO SF

Želite kratku frizuru koja nije dosadna? DORA MONO SF pravi je izbor za Vas. Blaga valovitost daje dodatan volumen ovoj perici i stvara jedinstven i zanosan izgled te će se savršeno uklopiti uz svaku kombinaciju.

OLIVIA MONO SF

Na brz i lak način postanite vatrena crvenokosa! Ova kratka frizura sa srednjim razdjeljkom uvija se u visini brade, čime će savršeno zaokružiti i istaknuti vaše prekrasno lice.

CHIARA SF

U skladu s imenom, kod ove perike sve je jasno – ugodna boja, idealna dužina i razdjeljak sa strane znače da će pristajati gotovo svakome i sjajno istaknuti vaše najbolje strane.

KIM SF

Nekad kada jednostavno poželite dugu bujnu kosu koja odiše privlačnošću, a za takve situacije najbolji izbor je KIM SF. Ono u što smo sigurni je da ova perika nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

UMETAK TOPPER PAGE SF

Želite postići zaobljeniji izgled kose? Ovaj umetak pravi je izbor za vas da zasjate kao zlato – ili možda platina.

UMETAK TOPPER WAVE SF

Unesite živosti uz umetak TOPPER WAVE SF. Recite zbogom ravnoj kosi bez dugotrajnih i skupih tretmana.

UMETAK TOPPER STRAIGHT SF

S druge strane, ako želite ukrotiti kosu i dodati joj volumen, pravi izbor za vas je TOPPER STRAIGHT SF. Ali do sada je valjda jasno, u Quince-u možete pronaći umetke za svaki stil.

VALENTINA RH

Došao je red i da vam predstavimo najnovije perike od prave kose iz naše ponude. Prva na redu je zanosna VALENTINA RH uz svoj elegantan stil idealna je za stiliranje kako bi se postigli potpuno novi efekti svakog puta.

ANASTASIA EXTRA LONG RH

Duža, najduža, ANASTASIA EXTRA LONG RH. Ova zanosna perika od prave kose očarat će vas svojom dužinom, bojom, kvalitetom, ali i volumenom i stilom.

UMETAK NIZZA EXTRA LONG RH 

Naš posljednji novitet je ovaj prekrasni umetak od prave kose. Kad želite dodati dužine svojoj frizuri, a istovremeno želite da izgleda što prirodnije, ne možete pogriješiti s našim NIZZA EXTRA LONG RH umetkom.

Sigurni smo da ćete među našim novitetima u Quince perikama pronaći savršen izbor za sebe. Čekamo vas uvijek na istom mjestu s najboljom ponudom.

Vidimo se!