Perike omogućuju ljudima da prilagode svoj izgled različitim prigodama ili raspoloženjima. Jedan dan možete imati dugu, valovitu plavu kosu, a već sljedeći dan kratku, crnu bob frizuru. Perike su, u svojoj biti, sredstvo za izražavanje osobnosti i stila, a pored toga, perike mogu pružiti rješenje za one koji se suočavaju s gubitkom kose uslijed medicinskih stanja ili tretmana, kao što je alopecija ili kemoterapija.

Bez obzira na to tražite li periku za svakodnevno nošenje, posebnu prigodu, ili jednostavno želite eksperimentirati s novim izgledom, u Quince perikama možemo Vam pružiti rješenje koje vama najbolje odgovara.

(perika – umjetno vlakno)

Prirodniji izgled, svestranost i dugotrajnost uz ručno izrađene perike

Nova kolekcija u Quince salonima temelji se na ručnoj izradi. Perike izrađene ručnim radom uključuju proces vezanja čvorova na monofilamentu za kosu na mrežici, što se odvija ručno. Takva metoda proizvodnje omogućava perikama da izgledaju što prirodnije. U usporedbi s perikama izrađenim strojno, ručno izrađene perike su znatno lakše i opremljene su medicinskom mrežicom napravljenom od čipke – monofilamentom.

Svaka pojedinačna ljudska dlaka ručno se ušiva na medicinsku mrežicu, proces koji može potrajati i do mjesec dana. To rezultira iznimno prirodnim izgledom perike i pruža neograničenu mogućnost stiliziranja. Iako su ručno izrađene perike skuplje od onih strojno izrađenih, one pružaju bolju kvalitetu i dugotrajnost.

(perika – umjetno vlakno)

FRONTALIS RH: Prilagodljiva transformacija za osobe s alopecijom

FRONTALIS RH, ključni model u našoj novoj kolekciji, donosi transformaciju za osobe koje se bore s alopecijom – stanjem koje uzrokuje gubitak kose. Ovaj specifični umetak napravljen je s posebnom pažnjom prema jedinstvenim potrebama osoba s alopecijom, pružajući prilagodljivost koja omogućuje aplikaciju po želji.

Alopecija je stanje koje može značajno utjecati na samopouzdanje i dobrobit osobe. Ona može biti uzrokovana različitim faktorima, uključujući genetiku, hormonske promjene, stres i određene medicinske uvjete. Bez obzira na uzrok, gubitak kose može biti emocionalno iscrpljujuć iskustvo. Naše razumijevanje ovih izazova motiviralo nas je da uvrstimo FRONTALIS RH u novu kolekciju, periku koja ne samo da izgleda prirodno, već pruža i potrebnu prilagodljivost.

(UMETAK PRAVA KOSA za alopeciju)

Postignite volumen i dužinu bez napora: Inovacije u ekstenzijama za kosu

Uz raskošnu kolekciju ručno rađenih perika, nova kolekcija obogaćena je i inovativnim ekstenzijama za kosu. Ekstenzije za kosu odličan su izbor za one koji žele dodati volumen, dužinu ili čak promijeniti boju svoje kose bez trajnih promjena.

Iako su ekstenzije već neko vrijeme dio našeg asortimana, novi modeli donose značajne inovacije. Ključna razlika leži u većem rasponu dužina i širokom spektru boja koje su sada dostupne. Ova proširena paleta omogućava korisnicima da prilagode ekstenzije svojim specifičnim stilskim preferencijama, nudeći veću slobodu u izražavanju osobnog stila.

Bez obzira želite li dodati volumen tankoj kosi, produžiti kratku kosu ili jednostavno želite promijeniti boju kose, naše ekstenzije su odlična rješenja za trenutnu transformaciju Vašeg izgleda.

Sada kada ste upoznati s novim proizvodima i mogućnostima koje pruža naša nova kolekcija, pozivamo Vas da isprobate sami. Posjetite Quince salon i otkrijte kako naše ručno izrađene perike i inovativne ekstenzije mogu transformirati Vaš izgled i samopouzdanje. Naše srdačno osoblje uvijek je tu za Vas, spremni da Vam pomognu u odabiru proizvoda koji će savršeno odražavati vaše potrebe i osobni stil.