Naš bogati asortiman Quince perika proširili smo novim modelima u 2020. godini. Noviteti su  u liniji perika od umjetnog vlakna, PLATINUM HAIR  koja je kombinacija umjetnog vlakna i prave kose, a dostupna je i nova perika od prave europske kose kao i umetci.

Perike od umjetnog vlakna proizvode se od materijala poznatog kao KANEKALON. Materijal je predstavljen svijetu davne 1957.g od Japanske tvrtke KANEKA. Perike od umjetnog vlakna lagane su za održavanje, a raščešljavaju se i peru bez problema. Jedina stvar na koju je potrebno pripaziti je velika vrućina pa je stoga  svakako  preporučljivo koristiti i specijalne proizvode za održavanje kako bi što duže mogli koristiti vašu omiljenu periku. Od perika umjetnih vlakana stigli su prekrasni modeli, poput kratke perike ICON,  koja je idealna za moderan i mladenački izgled te za naglašavanje i isticanje ljepote lica. Novom ICON Quince perikom zasigurno ćete osjetiti promjenu. Još jedna lepršava, mladenačka perika je i ISABELLA MONO SF. Uz ovu periku ugodnog i prirodnog izgleda izgledat ćete poletnije i mlađe. Za sve one koji teže nešto otmjenijem izgledu, tu je nova SUPERGA MONO SF perika koju najbolje možemo opisati kao periku za posebne prilike koju možete nositi svaki dan.

PLATINUM HAIR je već dobro poznata linija Quince perika koje se proizvode kombinacijom umjetnog vlakana i prave kose, čime se postižu brojne prednosti. Takve perike fleksibilnije su za oblikovanje, izdržljivije, a jednostavnije za održavanje. Novo u ponudi PLATINUM HAIR liniji su THE SHORT, kako bi maksimalno pokazali svoju odvažnost, THE BEAUTY, kratka, stilizirana perika s volumenom za maksimalnu eleganciju te THE WAVE za ljubiteljice kovrčave bob frizure. Osim perika, za sve one koji žele dodatno stilizirati kosu ili dobiti na volumenu u ponudi su i PLATINUM HAIR umetci. Osim što će vašoj kosi dati novi izgled, možete ih jednostavno oblikovati zbog svojstava prave kose koje posjeduju PLATINUM HAIR umetci.

Konačno, za potpuno prirodan izgled najbolje su perike od prave kose, a pritom je europska kosa najkvalitetnija i najpodatnija. Nova u ponudi je perika  VERONA, otmjena perika europske kose s kojom ćete svaki dan izgledati kao da ste bili kod frizera. Za sve one koji žele prirodan izgled uz više volumena, tu su i ekstenzije od prave europske kose.

Nadamo se da ćete u novim izdanjima pronaći upravo svoju idealnu Quince periku.