Kroz desetljeća iskustva u svijetu vlasulja, umetaka i produžetaka, tvrtka Matrica pro d.o.o. razvila se kao lider u industriji. Osnovana davne 1993. godine kao obiteljski posao, postala je sam sinonim za kvalitetu i pouzdanost. No, ono što nas posebno ističe jesu Quince perike koje se proizvode isključivo za nas, što znači da naš dobavljač nudi jedinstvenu i neponovljivu kvalitetu pod imenom Quince izrađenu samo za naše prodavaonice.

Raznovrsna i kvalitetna ponuda

Bilo da tražite perike za žene, muškarce ili djecu, Quince kolekcija nudi sve. Od perika od prave kose do onih izrađenih od visokokvalitetnih umjetnih vlakana, posvećujemo se pružanju široke palete opcija kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

Quince perike diljem Hrvatske

Nastavljajući s tradicijom izvrsnosti i kvalitete, Quince perike su dostupne širom Hrvatske zahvaljujući našoj širokoj mreži distributera. Naš cilj je da svaki klijent, bez obzira na lokaciju, može doživjeti izvanrednu kvalitetu i jedinstvenost Quince perika te osjetiti predanost i profesionalnost Matrice pro d.o.o. u svakom kutku Hrvatske. 

Tri desetljeća podrške uz Quince perike i HZZO

Već 30 godina imamo mogućnost pružiti iskrenu i trajnu podršku svim ženama, muškarcima i djeci koji se suočavaju s izazovima i teškim trenucima u životu. U okviru naše suradnje s HZZO-om, nudimo na izbor ekskluzivne modele Quince perika koje su u potpunosti sufinancirane od strane HZZO-a. 

Sigurnost i kvaliteta – naša obaveza prema vama

Svaki naš proizvod posjeduje CE certifikat, što znači da su kategorizirani kao medicinska pomagala prema direktivi Europske Unije. Ovo jamči da su svi materijali i tehnike izrade visokog standarda, pružajući vam sigurnost pri korištenju.

Odaberite jedinstvenost i kvalitetu s Quince perikama!

U Matrica pro d.o.o. vam nudimo vam Quince perike vrhunske kakvoće koje su priznate i sufinancirane od strane HZZO-a. Pridružite se tisućama zadovoljnih klijenata i pronađite savršenu periku koja će odražavati vaš stil i vaše potrebe.