Svaki dan našeg života je važan, no postoje dani važniji od ostalih. Dani kada se događa nešto ključno – promjena, važno životno iskustvo, korak prema naprijed. Svibanj nudi lijepe, sunčane dane kao stvorene za prve korake prema novoj budućnosti. Razdoblje je umjerenih temperatura, s dovoljno sunca da dan bude prekrasan, ali ne prevruć. I upravo je svibanj mjesec takvih dana, prepun vjenčanja, maturalnih večeri i primanja sakramenata. Pripremite se za važan dan uz periku, koja će upotpuniti Vaš cjelokupni izgled.

Duga kosa nudi mnogo izbora pri odabiru idealne frizure. Moguće ju je uviti, podići, ukrasiti raznim vrpcama, ukosnicama, svakojakim ostalim ukrasima. I nekako, na važan dan većina žena poželi dugu kosu, iako je kao takva vrlo nespretna za održavanje, nepraktična kod toplih dana, iziskuje mnogo vremena i truda svaki dan. Imati dugu kosu, željene boje na važan dan je lako. Nije potrebno vrijeme, muka niti svakodnevna briga, održavanje, preparati… Upotpunite svoj važan dan perikom.

Perike od prirodne kose omogućuju Vam da kosa izgleda prirodno i njegovano. Vrlo su lake za korištenje, a moguće ih je oblikovati po želji. U ponudi imamo mnoštvo perika raznih dužina i boja, ovisno o Vašim preferencijama. Sve što je potrebno jest otići na našu web stranicu i izabrati jednu savršenu za Vaš poseban dan. Perike nisu isključivo ortopedsko pomagalo. One su mogućnost brze estetske promjene, Vaš pokazatelj osobnosti i prilika da izgledate drugačije. Izaberite ju kao modni detalj, odbacite predrasude i dozvolite si da uživate u svom izgledu.

Maturalna večer je dan kada završavate svoje obavezno obrazovanje. Dan kada kročite u svijet odraslih i prva prilika kada birate dugu haljinu u kojoj ćete se osjećati prekrasno, ponosno i poput princeze. Prva prilika kada sve mora biti na svom mjestu. Svečana frizura je osnovni dio cjelokupnog izgleda. Nježna platinasta, zavodljiva crvena ili mistična crna, koju god odaberete, probudit će, uz Vašu osobnost, dio za koji niste ni znali da postoji.

Ako je u pitanju vjenčanje, uz razne obaveze oko planiranja istog, nemojte nepotrebno razbijati glavu na razmišljanje o kosi. Umanjite si stres, izaberite haljinu iz snova. Taj dan je važan korak prema ostatku života. Dan kada postajete supruga i kada pored sebe imate čovjeka kojeg volite. Stres oko kose, na taj bi datum trebao biti izostavljen. Stoga, koju god frizuru da ste si zamislile od kada ste krenule s planiranjem svog savršenog dana, moguća je. Ne pristajte na kompromise jer oni nisu nužni. Podignite visoko glavu, nabacite osmjeh na lice i znajte da u svakom trenutku izgledate savršeno i da će fotografije, koje ćete godinama kasnije pregledavati, biti predivne. Ono najvažnije, nitko neće znati da nosite periku jer će ona biti dio Vas.

Perike od prirodne kose, uz to što izgledaju lijepo, prirodno i njegovano, lake su za održavanje i kasniju upotrebu. Zašto biste ju iskoristile na samo jedan dan? Kada god poželite, Vaša perika bit će ista. Izuzev onih važnijih dana, svaki dan je važan i kao takvog ga iskoristite. Ključno za sreću je osjećati se dobro u svojoj koži i ako to znači promjenu s vremena na vrijeme, tada promjenu prigrlite.

Ako nekim slučajem niste sigurni oko perike, kao dodatka Vašem izgledu, pokušajte razmotriti umetke ili produžetke. Umetci i produžetci se stavljaju na Vašu kosu, dodajući joj tako duljinu i volumen po Vašem izboru. Umetci također mogu biti od prirodne kose, stoga ne trebate strahovati da kosa neće izgledati prirodno i da će biti vidljivih razlika. Moguće ih je prebojati bojom za kosu.

Održavanje umetaka i perika od prirodne kose moguće je uz odgovarajuće preparate. Proučite kako se pravilno brinuti o novoj kosi i ona će trajati, te će Vam se naći pri ruci kad zatrebate promjenu i prostora za novu frizuru.

Ako trebate savjet oko odabira najboljeg dodatka za Vas, pošaljite nam upit i rado ćemo Vam pomoći oko izbora. Želimo da na poseban dan cijela pozornost bude na Vama i garantiramo da ćete s našim proizvodom to i postići. Ne ustručavajte se zablistati jer ste u potpunosti to zaslužili. Nabacite osmjeh na lice i poput prave princeze ovjekovječite jedan od najvažnijih dana u životu.