Za očuvanje ljepote i dugovječnosti vlasulje na raspolaganju su vam brojni proizvodi, a donosimo vam izbor iz naše ponude.

 

Kad se osoba odluči na kupovinu i nošenje vlasulje, svakako želi svoju periku nositi što bolje iskoristiti i dulje koristiti. Kao i prirodna kosa, i vlasulja zahtijeva njegu koja će joj zadržati postojeći ili vratiti stari sjaj i izgled pa je dobro znati da uz široku ponudu perika, umetaka za kosu i ekstenzija postoje dodaci koji nam pomažu da vlasulje budu njegovane i lijepe te da ostanu dugotrajno u dobrom stanju.

Vlasulje se izrađuju od prave kose ili iz sintetičkih vlakana no i jedna i druga vrsta zahtijeva njegu posebnim proizvodima. Obični šamponi koji se inače koriste za pranje kose nisu prikladni za održavanje vlasulja već su potrebni proizvodi za njegu koju su dizajnirani isključivo za perike. Quince perike, naša trgovina u Zagrebu, u svojoj ponudi ima proizvode Belle Madame koji su razvijeni za njegu vlasulja. Tako postoji linija za njegu perika od sintetičke kose  iz koje izdvajamo šampon: nježno i temeljito čisti vlasi i daje im mekoću i  sjaj te ih se lako raščešljava, te balzam koji štiti i njeguje sintetičku kosu, izglađuje je i čini podatnom za raščešljavanje. Tu je i linija za njegu vlasulja od prave kose – šampon je bogat tvarima koji hrane prirodnu kosu, obnavljaju oštećenja i daju joj sjaj. Balzam za ovakav tip perika pak intenzivno hrani i obnavlja vlasi i vraća im prirodnu ljepotu i vlažnost, a time i gipkost. Uz navedene proizvode kupcima nudimo i ostale iz asortimana Belle Madame za njegu, kako bi što dulje koristili svoju periku i bili zadovoljni njenim izgledom.

Osim sredstava za njegu u vidu čišćenja i zaštite, bitan dodatak koji morate imati jest pribor za raščešljavanje – češalj, ili četku. Bez obzira nosite li periku ili imate samo ekstenzije za kosu, sigurno ste primijetili da ih baš ne možete raščešljavati standardnim češljevima i četkama, a da se pri tom ne oštete ili iščupaju vlasi. Četke za periku imaju šire raspoređene iglice i njome se može nježno češljati vlasi bez da ih se ošteti. Češljevi također imaju razmaknutije zupce i sprječavaju pojavu statičkog elektriciteta. Oboje se koriste ne samo za raščešljavanje već i za oblikovanje frizure. Proizvode za njegu i raščešljavanje možete koristiti i za sve umetke i produžetke od umjetne i prirodne kose, a ne samo za vlasulje.

Standardna dodatna oprema obuhvaća i stalke za vlasulje. Da bi očuvali njen oblik, perike se svakako preporučuje držati na stalku dok ih ne nosite, a ne ih samo odložiti na policu ili slično mjesto. Stalci su praktični ne samo zato što će sačuvati vašu vlasulju od deformacije već su dobri i kod stiliziranja kose pa ne morate periku držati na glavi tijekom uređivanja. Tako ujedno imate pregled stanja iz svih kuteva pa je namještanje frizure lakše i preglednije. Stalci dolaze u više varijanti pa vam naša trgovina nudi lutku za perike, a dostupna vam je i jednostavna, sklopiva varijanta stalka koja je jako zgodna kod putovanja jer ne zauzima puno mjesta, a i vrlo je pristupačna cijenom.

Bez obzira imate li jednu ili više vlasulja, duže ili kraće kose, sigurno vam je u interesu da što dulje uživate u nošenju stoga nas slobodno pitajte za savjet pri odabiru proizvoda: posjetite nas u trgovini u Zagrebu ili nas kontaktirajte telefonom ili e-mailom.