Super efektni repovi koji će za tren promijeniti vašu frizuru bez trajne promjene izgleda kose.

Gledajući izvještaje s raznih filmskih premijera i partyja, ne možemo ne primijetiti kako su za tu prigodu izgledale brojne zvijezde koje su pohodile sva ta događanja. Osim maštovitih modnih kombinacija, za oko nam uvijek zapne i frizura poznate osobe, koja zapravo upotpunjuje cijeli izgled. Mada brojne poznate osobe, pripadnice ljepšeg spola, svoju kosu često i boje i mijenjaju joj dužinu, opet nas iznenade kad se nekoliko dana kasnije pojave s, na primjer, dugom kosom skupljenom u rep, iako su samo prije nekoliko dana imale kraću kosu i žarkocrvene pramenove. Mali trik svih poznatih ljepotica kad žele zablistati u svečanim prigodama jesu ekstenzije za kosu, a pogotovo njihova praktična varijanta, repovi na kopču, koji omogućuju instant promjenu izgleda i elegantnu frizuru u tren oka.

Duga kosa skupljena u rep klasična je, a opet vječno moderna frizura koja podiže cjelokupni izgled, a budući da otkriva crte lica i ono samo dolazi više do izražaja. Ovakva frizura također pristaje i uz razne stilove odijevanja pa njome možete osvježiti svoj izgled i u svakodnevnim, a ne samo svečanim prigodama. Rep i ekstenzije te umeci za kosu dobro dođu u slučaju kad želite povećati volumen svoje prirodne kose, a već spomenute zvijezde koriste ih i u tu svrhu, a ne samo za promjenu duljine kose.

Ako Vam se baš i ne da nositi perike kako biste promijenili izgled svoje kose, onda su ovakvi proizvodi prava prilika za Vas jer se možete poigrati s vlastitom kosom i u kombinaciji s umecima ili repom za kosu postići nov i osvježavajući izgled. Možda se odlučite i za neki koji se inače ne biste usudili probati jer uključuje trajno mijenjanje izgleda Vaše kose, npr. staviti pramenove u nekoj žarkoj boji. S obzirom na širok izbor kad su u pitanju umeci i ekstenzije, pruža Vam se i ta mogućnost, da iskušate nešto što vam se možda čini kao prevelika promjena. Poznate osobe kao što su glumice ili pjevačice zbog prirode svog posla često moraju drastično mijenjati izgled svoje kose koriste stoga sve prednosti koje pružaju dodaci za kosu da bi što „bezbolnije“ izvele transformaciju pa zašto da ne iskoristite njihove metode kod vlastite frizure.

Bez obzira imate li kraću kosu ili Vaša inače duga kosa nije dovoljno duga za elegantan rep koji ste zamislili, rep od umjetne kose prava je prilika da zablistate u tren oka budući da za postavljanje na kosu nije potrebno ići kod frizera već ga jednostavno pričvrstite i isto tako skinete. Repovi od prirodne ili umjetne kose tako su pravi modni dodatak koji zbog lakoće korištenja i pristupačnih cijena možete bez problema sebi priuštiti. U Zagrebu možete pronaći primjere iz najnovije kolekcije, a kako dolaze u brojnim nijansama, neće biti problem odabrati primjerak koji odgovara Vašoj boji kose. Osim nijansi, dostupni su i repovi od ravne te repovi od kovrčave kose tako da uistinu nema granica po pitanju izgleda koji se njime mogu postići. Njega kose kod nošenja repa ne razlikuje se od klasične njege jer se ne vrši nikakva intervencija poput učvršćivanja ekstenzija na prirodnu kosu. Sam rep potrebno je njegovati kao bilo koji drugi proizvod poput perike, ovisno o tome je li napravljen od prirodne ili umjetne kose, a najbolje s profesionalnim proizvodima za njegu ekstenzija.