Umeci za kosu, zajedno s ekstenzijama, mogu vam podariti jedinstveni izgled, a njihov izbor nikad nije bio veći nego danas.

 

Kada govorimo o izgledu, duga, bujna kosa smatra se najljepšim ukrasom žene u gotovo svim krajevima svijeta. Kroz povijest se takva kosa vezivala uz osobine zdravlja, bogatstva i ljepote te ne treba čuditi što manje-više svi teže da imaju bujnu, zdravu kosu. Osim klasičnih perika čijim nošenjem dobivamo u potpunosti „novu kosu“, moguće je i naše prirodne vlasi nadopuniti i poboljšati im volumen pomoću nekoliko vrsta dodataka za kosu te postići osvježenu i bogatiju frizuru. Umeci za kosu nam omogućuju upravo to, da postignemo željeni izgled zdrave i voluminozne kose. Umeci se jednostavno pričvršćuju pomoću kopči pa ih je lako koristiti, a održavanje također nije zahtjevno. Oni nisu samo praktični kod povećanja volumena već prikrivaju i veće gubitke kada zbog zdravstvenih razloga dođe do vidljivog prorjeđivanja kose. Kako dolaze u brojnim nijansama nije teško pronaći one koji odgovaraju našoj prirodnoj boji pa ih je zapravo nemoguće razlikovati od kose i time se postiže prirodnost izgleda što povećava naše samopouzdanje prilikom nošenja. Ekstenzije za kosu isto tako dolaze u brojnim nijansama i duljinama, a kolekcija ima brojnih, tako da se jednostavno postiže prirodan izgled ili se pak može korištenjem neke neobične boje dati kontrast i osvježiti frizura.

Umeci za kosu su dakle praktičan način da se promijeni duljina i volumen kose, a nije tajna da ih koriste poznate osobe iz showbusinessa. Gotovo svaka od poznatih zvijezda ima neku vrstu umetaka u kosi, barem tijekom službenih događanja kao što su brojne dodjele nagrada kada izgled na crvenom tepihu ne smije imati mane. Također su vrlo popularni umeci u šiškama budući da brojne zvijezde poput Penelope Cruz ili Eve Longorije imaju tanke prirodne šiške pa ih je potrebno malo progustiti. Tako savršena kosa poznatih dama nije uvijek rezultat dobrih gena i svakodnevne vrhunske njege već i pametno iskorištenih umetaka za kosu i različitih perika. Ono što je također bitno jest da većina njih to ni ne skriva već otvoreno pričaju o poboljšanju izgleda svoje prirodne kose pomoću umetaka i produžetaka što doprinosi popularizaciji perika i skida stigmu s osoba koje ih moraju nositi. A nije uvijek bilo tako, poznati holivudski frizeri su tek sada otkrili da su prije 15-ak godina morali potpisivati ugovore u kojima su uvjeti bili da se moraju obvezati kako nikakve podatke o klijentima neće iznositi u javnost ili nekoj trećoj osobi dok danas glumice i pjevačice ponosno objavljuju slike sa svojim kolekcijama umetaka i perika na društvenim mrežama.

Popularnost koju stječu umeci i ekstenzije za kosu stoga je sve veća. Osim spomenutog svijeta slavnih i bogatih, koriste ih danas sve žene koje požele poboljšati izgled svoje kose jer su cijene pristupačne, a kvaliteta odlična pa zapravo nikad nije bilo lakše i jeftinije doći do poboljšanje frizure ili veće duljine kose. Bez obzira je li riječ o dodacima koji se privremeno pričvršćuju na glavu ili trajno ugrađuju u prirodnu kosu, nema boje niti oblika umetaka koje ne možemo naći na tržištu. Tako i u našoj trgovini Quince perike u Zagrebu možete pronaći širok raspon umetaka i ekstenzija za kosu – svi proizvodi su vrhunske kvalitete i velikog raspona boja i duljina pa smo sigurni da ćete pronaći najbolje rješenje za vas.