Najbolja stvar kod nošenja perika je koliko je lako i brzo promijeniti frizuru. Ne morate čekati da šiške izrastu ili prolaziti kroz ponekad dugotrajan proces bojenja kose. Sve što trebate učiniti je staviti drugu periku i imate potpuno novu frizuru. Zabavite se s perikama ove godine i isprobajte najveće trendove frizura 2022.!

Stepenaste frizure

Duga stepenasta kosa bit će posvuda 2022. Najkraća stepenica trebala bi padati tik ispod duljine brade kako bi se lice uokvirilo s više slojeva ispod. Ovaj stil najbolje izgleda na ravnim perikama srednje ili duge dužine. A ako je stepenasta frizura fenirana, stvara mekan, seksi izgled koji izgleda sjajno na kratkim, srednjim ili dugim pramenovima.

Središnji razdjeljak

Razdjeljak sa strane vlada već godinama, ali središnji razdjeljak favorit je za 2022. Ovaj simetrični stil iznenađujuće dobro izgleda i lako ga je izvesti. Središnji razdjeljak možete nositi s bilo kojom duljinom kose. Ako imate monofilamentnu ili ručno vezanu periku, zapravo možete napraviti središnji razdjeljak uz pomoć češlja za periku.

Moderna ”shag” frizura

Opušten i neuredan izgled definira moderan kroj koji ćete viđati posvuda 2022. Ovaj cool kroj perike lako je stilizirati – samo protresite i to je to! Ili dodajte malo teksture lakom za kosu Belle Madame. Ovo je još jedan stil koji izgleda sjajno na svim duljinama perika, ali mi volimo kultni izgled shag frizure srednje dužine.

Ravne šiške

Ravne šiške su klasičan izgled koji zapravo nikad ne izlazi iz mode. Ali 2022. ravne šiške su baš u trendu! Ovaj izgled je super cool, a posebno dobro izgleda na ženama ovalnog ili duguljastog lica.

Šiške sa strane

Jedna od najpopularnijih frizura dvijetisućitih, šiške sa strane su se vratile i bolje su nego ikad za 2022.! Šiške zabačene na stranu su super slatke, pomalo drske, a posebno laskaju ženama s kratkim ili širokim licem.

Stepenasta kovrčava frizura

Velike kovrče jednako su velik hit za 2022. Stepenaste kovrčave frizure posebno su elegantne jer dodaju dodatni volumen vašem stilu, posebno oko bočne strane lica. Ekstra slojevi također dodatno ističu kovrče!

Pixie frizura

Ako ste željeli isprobati kratku frizuru, 2022. je godina za to. Kratki pixie kroj jedan je od najzgodnijih stilova godine. Bonus: kada su perike u pitanju, nema potrebe posjećivati salon svakih nekoliko tjedana kako biste držali svoju pixie frizuru pod kontrolom!