Duga zanosna kosa u tren oka ili pramenovi bez bojanja? Umetci za kosu idealna su prilika kad jednostavno i brzo želite promijeniti izgled vaše frizure. 

 

Želite imati dulju kosu, a ne možete čekati dok vaša naraste ili biste htjeli osvježiti kosu drugačijom nijansom ali izbjeći kemijsko tretiranje bojom? Zašto ne pokušati s umetcima za kosu koji su brzo i učinkovito rješenje kad želite u kratkom roku promijeniti frizuru i zadržati prirodnost svoje kose. Također, u posebnim prigodama poput vjenčanja ili maturalne zabave, u tren oka možete dobiti sasvim novu frizuru pa su umeci i ekstenzije za kosu uistinu nezaobilazan modni dodatak.

 

Lijepa kosa ukras je žene pa ne čudi što većina pripadnica ljepšeg spola veliku pažnju posvećuje njezi i uređivanju kao bi imale bujnu i zdravu kosu, a ujedno bile u skladu s modernim trendovima. Nekoć je duga kosa bila imperativ no danas je moderno zapravo sve, od jako kratke pa do duge kose, a kako se trendovi mijenjaju gotovo preko noći, teško je uvijek sve pratiti i istom brzinom promijeniti frizuru i oblik kose. Umetci za kosu kao i ekstenzije pružaju nam stoga idealnu priliku da za tren oka osvježimo našu frizuru i obogatimo njen volumen brzo i bez velikih intervencija.

 

Umetci se većinom rade od prirodne kose (iako ima i onih od umjetne kose) i shodno tome imaju u potpunosti prirodan izgled pa se bez problema stapaju s našom kosom jer je lako naći model jednake boje našoj prirodnoj. Jednostavna ugradnja i održavanje svakako su dobar razlog da uzmemo u obzir ovu popularnu metodu promjene izgleda. Ekstenzijama učas mijenjamo duljinu kose, a obzirom na širok asortiman umetaka koji variraju od prirodnih nijansi pa do egzotičnih boja, njihovom ugradnjom možemo dodati pramenove ili poseban detalj kojim ćemo se istaknuti, a sve to bez tretiranja kose kemijskim sredstvima za bojanje koji trajno mijenjaju izgled vlasi.

 

Ekstenzije i umetci već odavno su prisutni na našem tržištu i izbor je danas odličan i obuhvaća sve vodeće svjetske proizvođače. Iako je u početku Zagreb prednjačio po raznovrsnosti ponude danas i zagrebačka klijentela kao i ona u ostatku zemlje može bez problema pronaći idealno rješenje za svoju kosu budući da je ponuda vrlo raznolika pa se tako nude i repovi za kosu, punđe, šiške kao i ekstenzije s ukrasima, različitog oblika kose pa umetci i ekstenzije mogu biti ravni kao da smo upravo napravili ravnanje kose ili pak valoviti. S takvim izborom lako je ostati u trendu i jednom danu doći do novog izgleda, bilo da je riječ o nekoj posebnoj prilici kada želimo zasjati ili nam je jednostavno dosadio dosadašnji styling pa smo se zaželjeli promjena.

 

Već je spomenuto kako se umetcima i ekstenzijama dobiva novi izgled, a kosu pritom štedimo kemijskih tretmana koji je mogu oštetiti i pokvariti nam frizuru, a dodatna prednost je svakako i to što za razliku od npr. bojanja kose, na ovaj način radimo promjenu koja nije nepovratna. Jednostavnim skidanjem umetaka vraćamo se opet početnoj frizuri pa se možemo poigravati s više stilova i trendova u kratkom vremenu, pritom čuvajući svoju prirodnu kosu.

 

Odluka o novoj frizuri uvijek je dobrodošla kad želimo osvježiti izgled i unijeti malu ali slatku promjenu u svoj život, a umetci nam omogućuju da to napravimo jednostavno i bez posljedica za našu kosu. Još kad se doda uistinu bogata ponuda na tržištu, zapravo je jako teško odoljeti ovakvoj prilici za ljepši izgled. A ako će nam takvo zadovoljstvo uljepšati dan, onda svakako nije loša ideja da kod formiranja nove frizure posegnemo za nekim od umetaka za kosu.