Pomoću umetaka za kosu postignite promjenu svoje prirodne kose, bez odlaska frizeru i trajnih promjena frizure.

Perike od prirodne i umjetne kose idealne su za potpunu promjenu izgleda ili pak očuvanje našeg dosadašnje frizure ako je naša prava kosa oslabila ili smo je izgubili. U prvom slučaju zasigurno je zabavno promijeniti kompletni izgled, no perike nisu jedini način kojim se da napraviti vizualna promjena. Za osvježenje izgleda također nije uvijek nužno otići u frizerski salon i bojanjem ili šišanjem promijeniti frizuru kad pomoću malih trikova možemo napraviti bezbolnu promjenu imidža.

Umetci za kosu daju nam slobodu da se poigramo svojom frizurom i za tren ostvarimo novi izgled. Imate kratku kosu, a htjeli biste baš večeras imati frizuru s dugim elegantnim repom? Nema problema, sve što je potrebno jest da nabavite umetak za kosu u obliku repa i imate instant chic izgled. Prednost umetaka kao što su repovi za kosu jest njihovo lako i brzo stavljanje i skidanje (ugradnja nije potrebna) te što dolaze u različitim nijansama pa se možemo poigrati različitim bojama kose. Ovakvi umetci također povećavaju volumen kose pa ako je vaša tanka kosa do sada onemogućavala da imate bujnu frizuru, rep za kosu svakako će pomoći da u tren oka dobijete ekstra volume koji vam je do sada nedostajao.

Umetci za kosu proizvode se od prirodne kose, kao i od umjetne kose koja je isto tako jako kvalitetna i izgleda kao prava zahvaljujući sve boljoj tehnologiji izrade. Prednost umetaka je i njihova pristupačna cijena pa se bez prevelikog opterećenja za budžet može povećati ljepota naše prirodne kose . Nekad se za ove posebne dodatke za kosu moralo potezati i preko granice ili kontaktirati prijatelje u inozemstvu, no danas se ne morate misliti gdje kupiti ekstenzije, Zagreb, a i ostala mjesta, imaju odličnu ponudu.

Osim repova, veliki hit su i šiške na kopču te su jedne od najpopularnijih umetaka za kosu. Jedan klik i dobili ste značajnu promjenu izgleda i osvježenu frizuru. Mnogo žena teže se odlučuje na šiške jer zahtijevaju trajnu promjenu duljine kose, ai treba ih održavati redovitim šišanjem i namještanjem kako bi lijepo padale. Šiške u obliku umetka za kosu koje se mogu u svakom trenu staviti i skinuti stoga su razumljivo jako popularne jer nas rješavaju muka kao što je šišanje i održavanje, a daju nam mogućnost poigravanja vlastitim izgledom. One također dolaze u raznim nijansama pa ćemo lako pronaći one koje se ne razlikuju od naše prirodne kose. Najbolja stvar? Kada vam dosade, jednim pokretom ih skinete i vraćate se svom izvornom izgledu.

Ekstenzije su još jedan od malih trikova, a pomoću njih mijenjamo duljinu svoje prirodne kose bez da moramo čekati da naraste te se možemo poigrati tako da nam ekstenzije budu pramenovi bez da našu prirodnu kosu moramo kemijski tretirati in a taj način joj pogoršati kvalitetu. Ekstenzije od prave ili umjetne kose, u našoj prirodnoj nijansi ili nekoj kontrastnoj, jedno je sigurno – njima ćete definitivno osvježiti svoju frizuru u jako kratkom roku, povećati ne samo duljinu već i volumen kose te zablistati gdje god da se pojavite.

Veliki izbor umetaka za kosu omogućuje vam stoga da budete sam svoj majstor, tj frizer i da se poigrate vlastitim izgledom na brz i pristupačan način, bez štetnih intervencija za vašu pravu kosu.