Ako je vaš ideal tamna kosa koja pada u dugim zamamnim valovima ili pak simpatični kraći pramenovi, kratka ili duga crna perika pravi je izbor.

 

Tvrtka Quince ove godine slavi 25 godina svog djelovanja i prisustva na tržištu perika, umetaka za kosu i ekstenzija. Tijekom četvrt stoljeća našeg djelovanja naša ponuda se proširivala i nadopunjavala kako perikama tako i popratnim proizvodima za njegu i održavanje, maramama i stalcima, a neki proizvodi ipak su se izdvojili kao najpopularniji među kupcima. Među njima svakako je i crna perika, bilo da je u pitanju kratka ili duga, ženska ili muška.

 

Crna ili tamno smeđa kosa vrlo je česta u našoj populaciji pa stoga ne čudi da je upravo ta nijansa jedna od najprodavanijih budući da nam vrlo često najbolje pristaje naša prirodna nijansa kose. U slučaju osoba kod kojih je došlo do gubitka kose, a koje ne žele da se taj gubitak primijeti, uvijek se kupuje perika u boji koja je u skladu s njihovom pravom kosom kako bi osobe mogle zadržati svoj prirodan izgled. Ako se uzme prava nijansa, gotovo je nemoguće razaznati nosi li osoba periku ili je to njena prirodna kosa što je jako bitno kada je do kupovine perike došlo zbog gubitka prirodne kose jer izravno utiče na samopouzdanje i zadovoljstvo vlastitim izgledom.

 

I prirodne promjene kod tamne kose razlog su za kupovinu i nošenje perike. S godinama dobivamo sve više sijedih, a mana prirodne tamne kose je što se sijede vlasi na njoj odmah primijete, zbog velikog kontrasta u boji. Što kosa više sijedi, to je potreba za njenim bojanjem sve češća i iziskuje više novca te vremena da bi se održala frizura. Tako ne čudi što se sve više žena u određenom trenutku odlučuje na kupnju crne perike kako bi u tren oka imale lijepu tamnu kosu bez sijedih vlasi, a da pritom ne ovise o kemikalijama i dugotrajnim tretmanima u frizerskim salonima. Ujedno se na ovaj način štedi na vremenu i novcu budući da je cijena crne perike pristupačna i nije više veliki financijski izdatak.

 

Crna ili tamno smeđa perika popularna je i kod osoba svjetlije prirodne boje kose, a koje bi htjele promijeniti svoj imidž i iskušati kako im stoje frizure s tamnijom kosom. Prednost tamnokose frizure s pomoću perike je ta što nije potrebno trajno mijenjati boju vlastite kose pa je nošenje crne perike idealna prilika da isprobamo kako je to biti crnka,a pritom zadržimo prirodnu kosu. Famozna plava kosa oduvijek je bila ideal kojem mnoge žene i danas teže, no i crna ili tamno smeđa boja vlasi ima svoje zagovornike. Kad je u pitanju muška frizura, crna perika jako je popularna jer se generalno tamnokosi muškarci smatraju privlačnijima. No i kod žena brojne su ljubiteljice tamnih nijansi kose. Tamnija frizura svakako dodaje dozu tajnovitosti i elegancije osobe koja je ima tako da nije bitno je li u pitanju kratka ili duga crna kosa, glamurozna frizura i privlačan izgled su zagarantirani.

 

Crna perika tako je dugogodišnji hit među našom klijentelom. U ponudi Quince trgovine se već 25 godina nalaze brojne crne i tamnosmeđe kvalitetne perike i ekstenzije koje redovito nalaze svoje kupce. Ako ste imali na umu kupovinu crne ili neke druge perike, posjetite nas na našoj adresi u Zagrebu gdje ćemo vam pomoći da odaberete najbolju periku za sebe.