Koliko ste se puta našli u situaciji da imate važan sastanak ili neki drugi bitni događaj, a vaša je kosa baš tada odlučila biti neposlušna. Imati sjajnu i postojanu frizuru u svakoj prilici, bez dugotrajnog sjedenja u salonu, redovitog bojanja i svakodnevnog stiliziranja kose, san je svake moderne žene. Čak i običan dan postat će bolji kada vam kosa izgleda dobro.

Jedini način koji će vam zajamčiti postojanu i savršenu frizuru svakodnevno, jest nošenje perike. Protresite kosu, provucite češalj kroz nju, stavite ju na glavu i spremni ste za izlazak. 

Jeste li se ikada zapitali kako hollywoodske zvijezde mijenjaju dužinu, boju i stil svoje frizure za svaki novi događaj? Njihova tajna nije u brojnim skupim i obećavajućim tretmanima ili preparatima za kosu, već u kolekciji perika. Isprobajte i vi različite stilove i boje bez oštećivanja svoje prirodne kose uz Quince perike od prirodnih vlasi.

Perike od prave kose idealan su izbor za postići prirodan izgled, a nude i različite mogućnosti oblikovanja kose te veliki izbor različitih boja. Quince perike od prirodne kose moguće je oblikovati uređajima za stiliziranje kose, a ako ih tretirate pravim i provjerenim proizvodima, vaše perike će i dugo trajati.

Baš kao i ljudska kosa, Quince perike od prirodne kose dolaze u različitim dužinama, različitoj gustoći, te različitih stilova. Perike od prirodne kose zato mogu biti kovrčave, ravne, guste ili tanke, te ćete ju zato lakše prilagoditi vašoj kosi. Uz to, Quince perike od prirodne kose trajat će duže od perika od umjetnog vlakna, a još duže uz redovito i pravilno održavanje.

Posjetite našu poslovnicu i odvažite se na novu boju ili frizuru bar na trenutak. Ako vam se promjena svidi, rado ćemo vam pomoći s odabirom idealne Quince perike od prirodne kose koja će upotpuniti vaš svakodnevni stil, a lako ćete ju stilizirati i za posebne prilike jer znate i sami da je i običan dan puno bolji ako vam je kosa savršena.